Wednesday 19 December 2012

Wil je op de hoogte gehouden worden over manieren om aan geld te komen en gratis producten? ...

Geld dat we allemaal nodig hebben. Sommige zijn meer werk om meer geld te krijgen, anderen vragen een lening. U kunt echter ook andere manieren om veel geld te krijgen, dus er zijn een aantal vreemde manieren om geld te krijgen ...

Overleden man wint Lotto

Op de dag dat de gepensioneerde Amerikaanse Donald Peters (79), hij stierf de financiƫle veiligheid van zijn vrouw en familiebedrijf. Op de dag van zijn dood kocht hij een Lotto lot, later op de dag dat hij stierf aan een hartaanval. Een week later, zijn vrouw het lot en ging naar de winkel. Het bleek dat Peters had 10 miljoen dollar gewonnen.

Hij zou heel boos, hij overleed en ze won een hoop geld

Zegt Brian Peters, de zoon van de overleden Donald Peters.

Geef een gift kraskaart



De voorganger van een kerk in New York, werd de dag van zijn leven toen hij een winnende kraskaart als een geschenk ontvangen van een anonieme man. Het bleek dat de kerk had 3.000.000 dollar gewonnen.

Een deel van de opbrengst, de kerk weg naar andere goede doelen, de rest wordt gebruikt voor de noodzaak van de kerk.

70.000 dollar van de ontlading



Een loodgieter uit Phoenix, Amerika werd een held toen hij een diamanten ring ter waarde van 70.000 dollar uit de afvoer in geslaagd om te krijgen.

Op 14 januari 2009 heeft de sanitair bedrijf in een restaurant ongeveer acht uur besteed het vinden van de ring die een vrouw had verloren bij een bezoek aan het toilet.

Later, de loodgieters elke 400 dollar tip voor het goede werk dat ze hadden afgeleverd. Er kan zelfs een fortuin uit te komen de afvoer!

waardevolle Car

Amerikaanse wegwerkers gevonden $ 100.000 in een verlaten band toen ze werden puin opruimen. Helaas, na het politieonderzoek dat residuen van geneesmiddelen op het geld. De gelukkige vinders kunnen terugkeren hun geld bij de politie.

Een gat met goud

Jeff Bidelman hielp een gezin met het schoonmaken van een huis dat een familielid was 20 jaar geleden verliet. Bij het wissen van vond hij een gat in de muur. Toen de muur werd verwijderd bleek dat er $ 200.000 in gouden munten.

De inboorlingen hebben het gat in de muur al jaren als een spaarpot gebruikt.
View the original article here

No comments:

Post a Comment