Friday 28 December 2012

Stop de Overvaller Prijs van start

Heb een goed idee om berovingen te voorkomen? Doe dan mee met de Stop de rover Prijs (STOP). U zult dan wint een cheque van 50.000 euro.
De halte is een regering prijs voor de burger of professional met het beste idee van het aantal overvallen en berovingen te verminderen. Het kan een technische innovatie of een bestaande agent op een nieuwe manier geldt. Een jury zal beslissen of uw idee haalbaar en effectief is.
Wie heeft een goed idee om het aantal overvallen, dit jaar te verlagen om te concurreren voor de Stop de rover Prijs (StOP!). Deze award voor het beste innovatieve idee van vermogensdelicten met geweld (diefstal en beroving) tegen te gaan, wordt gecreëerd door de Robbery Task Force van het ministerie van Veiligheid en Justitie.
Een overval is een ernstig misdrijf dat is aanzienlijk voor de slachtoffers en hun omgeving. De overheid wil daarom het aantal overvallen in deze kabinetsperiode reductie tot een maximum van 1.900 per jaar. Om het aantal aanvallen te verminderen en de pakkans criminelen verhogen, werd de Robbery Task Force vastgesteld.
Pizza Courier pinapparaatHet doel van stoppen! voor burgers en professionals om nieuwe ideeën die het aantal overvallen kan verminderen aan te moedigen. Ideeën die in aanmerking komen voor de prijs hoort ook technische innovaties (zoals DNA-spray die wordt gebruikt in tal van winkel-dieven sneller op te sporen). Ook een bestaand middel dat wordt gebruikt op een nieuwe manier kunnen meedingen. Zo heeft de veiligheid van de pizza bezorger verbeterd door hen uit te rusten met een mobiele PIN-automaat.
Schrijf je in en PrijsuitreikingBurgers en professionals kunnen individueel of in groep te werken, hun ideeën vóór 1 juli 2012 in te sturen het inschrijfformulier. Een onafhankelijke jury, onder voorzitterschap van Hans Biesheuvel, voorzitter MKB-Nederland, zal de inzendingen beoordelen op originaliteit, effectiviteit, haalbaarheid, meetbaarheid en hoe verschillende partijen kunnen samenwerken met dit idee.De winnaar van STOP! wordt bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking in het najaar van 2012. Hij ontvangt een bronzen sculptuur en een cheque van € 50.000. De tweede en derde prijs bestaan ​​elk uit een cheque van € 5.000. Het prijzengeld moet worden besteed aan de ontwikkeling van het idee van de nieuwe methode.
Lees meer over de prijs stopdeovervaller.nl.


View the original article here

No comments:

Post a Comment