Sunday 16 December 2012

Geld voor schoolkosten

Geld voor school

Van je vijfde tot je achttiende jaar ben je in Nederland verplicht om naar school te gaan, zult u verplicht zijn.

De ouders Hierbij werden afgeschaft in 2010 voor leerlingen in het gewoon secundair onderwijs, daarom is het kindgebonden budget van de belasting op die datum verhoogd en de boeken worden gratis.

Op de basisschool en in het voortgezet onderwijs, de boeken en ander materiaal zo vrij, betekent dit niet van toepassing op de middelbaar beroepsonderwijs Beroepsonderwijs, algemeen secundair onderwijs Volwassenen vavo en particulier onderwijs.

Is uw kind op 1 juli 2012 18 jaar full-time en MBO, vavo of particulier onderwijs dan volgt u de Allowance claimen voor ouders, het bestaat uit twee delen, de schooltoelage ten aanzien van de school, en de Voorziening voor de school of cursus.

De ouders Vergoeding voor het schooljaar 2011-2012 moet worden ingediend uiterlijk op 31 juli 2012, die u hier kunt doen.

De tegemoetkoming ouders voor het schooljaar 2012-2013 moet 31 worden aangevraagd juli 2013 deze kunt u hier doen.

Heeft u een inkomen onder 120 procent van het bijstandsniveau en u zult niet de mogelijkheid om uw kind (-eren) om het land te verlaten met school of nemen om een ​​tour te doen of je hebt geen geld voor een sportclub dan jij kan een beroep doen op de Stichting Leergeld.
View the original article here

No comments:

Post a Comment