Friday 28 December 2012

Waarschuwing valse facturen jaarlijkse bijdrage

Duizenden ondernemers dreigen het slachtoffer van een organisatie door middel van gesimuleerde zakelijk gebruik ontstaat als de Kamer van Koophandel. Er zijn biljetten in omloop, die bijna identiek zijn aan de factuur die ondernemers jaarlijks in januari van de Kamer van Koophandel ontvangen in verband met de jaarlijkse bijdrage. De facturen die nu in omloop zijn niet afgeleid van de Kamer van Koophandel. Ondernemers kunnen een voorbeeld van de valse factuur op www.kvk.nl / Nieuws / valsefacturenkvkinomloop.asp bekijken.
Factuur van de Kamer van KoophandelDe valse facturen te genereren ten onrechte de indruk dat het de jaarlijkse bijdrage die ondernemers aan de Kamer van Koophandel te betalen. Dus de valse factuur dat de bijdrage is voor de inschrijving op "KvKHandelsregister.nl". De website is een nauwgezette kopie van de Kamer van Koophandel.
Wie betaalt, is in principe verbonden aan het aanbodAan de onderkant van het wetsvoorstel stelt dat het niet is een wetsvoorstel, maar over een bod. Wie betaalt, doet een opdrachtbevestiging en is zo gehecht aan het aanbod.
De Kamer van Koophandel noemt ondernemers en organisaties die niet op de levering van Office voor klanten om te gaan.
Heeft u een valse factuur en reeds betaalde, raden wij u aan dit te melden bij de Fraude Centre (SAF), kunt u deze misleiding gebruiken op de website van SAF www.fraudemeldpunt.nl, teller meldingen.
Sinds december 9 ongeveer 12.00 uur, op de bankrekening van het bedrijf in een afgesloten en geen geld meer op deze rekening. Voor meer informatie over elke betaling voor of na blokkering van de rekening nummer, neem dan contact op met uw bank.
Wanneer zal de echte factuur voor de jaarlijkse bijdrage van de Kamer van Koophandel?De facturen voor de jaarlijkse bijdrage aan de Kamer van Koophandel zijn niet eerder dan januari 2009 verzonden. Iedereen die is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel ontvangt een factuur van de Kamer voor de jaarlijkse vergoeding. De Kamer maakt gebruik van deze wettelijke bijdrage om haar taken: data-acquisitie in het handelsregister, voorlichting geven aan (startende) bedrijven en het stimuleren van de regionale economie.
Namens Nederland Kamer van KoophandelPostbus 1912440 AD Woerden


View the original article here

No comments:

Post a Comment