Monday 17 December 2012

Ruzie over de schutting

Mijn buren en ik had een ligusterhaag als grens. Afgelopen voorjaar hebben we verwijderd deze afdekking samen. De verwijdering verliep vlot, maar toen begonnen de problemen. We waren niet eens worden over welke partitie het zou terug te komen. Uiteindelijk kregen we daar ruzie over. Ik kijk nu als in de tuin van mijn buren. Dat is niet zo erg, maar in de lente het.
Niets is vervelender dan ruzie met de buren. Als u en uw buren eigenaar van het huis, kunt u een grens tussen de tuinen eisen. Dit zal de situatie alleen maar erger en stelt u in staat voor je het weet in de rechtbank. Dit betekent vaak hoge kosten en onzekerheid over de uitkomst. Voor vriendschap is een procedure vaak niet goed.

Het beste is om zelf uit te vinden met je buren te praten. Ruzies komen vaak voort uit misverstanden en onvoldoende inzicht in elkaars situatie. Een goed gesprek op lucht en vaak lost problemen op.
Als je een gesprek met je buurman houdt niet van of als het probleem niet is opgelost, vraag om hulp van een mediator. Bij het ​​vinden van een mediator of een mediator aan de advocaten van het Juridisch Loket u wilt helpen. Op uw verzoek, maar vrij en onafhankelijk, benadert het Juridisch Loket uw buren uit te vinden of ze open staan ​​voor bemiddeling. Als uw buren dit zien zitten, verwijst Juridisch Loket u mee naar een mediator. Soms zul je zelfs toe te kennen voor de bemiddeling door een bemiddelaar.
Bemiddeling door een mediator niet mogelijk is, vraagt ​​de rechter of hij laat je buren samen te werken bij het ​​plaatsen van een grens van twee meter. Je krijgt de rechter een antwoord op uw vraag, maar de relatie met de buren verbetert niet door.
Als u geen zin heeft in een juridische procedure kunt u een hek op je eigen land. U bepaalt zelf wat voor soort van scheiding er achteraf. De kosten delen met uw buren. Helaas werkt deze oplossing niet in voor de terugkeer van de vriendschap.
View the original article here

No comments:

Post a Comment