Wednesday 26 December 2012

Slim studeren = geld beheren

De twaalf nieuwe student-trainers programma 'Slim studie = money management' worden geselecteerd en opgeleid. Het is altijd een leuke ervaring voor enthousiaste studenten een workshop over het omgaan met geld. Ze gaan direct na de kick-off meeting (14 augustus in Utrecht) begonnen met hun eigen workouts!
Trainers van het doel
Door het opleiden van de student trainers, het is niet alleen hun kennis bij te spijkeren (waar ze recht op hebben en wat college de kosten), maar ook hoe ze deze later te gebruiken in hun training het beste kan overbrengen. Vervolgens beseffen dat je eigen studie stiekem al een paar jaar achter je en daarom is het goed dat de zeer studenten - die de doelgroep - de organisatie en training.
Het wiel is al uitgevonden ...
'Slim studie = het beheer van geld is een zeer goed initiatief. U ziet, nu hebben we twee jaar hebben, het programma meer bekendheid. Het programma elk jaar en is verbeterd sinds de pilot in 2010, nu al goed in elkaar. Omdat Weber Shandwick is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de kwaliteit gegarandeerd, en kan je door deze continuïteit door het ontwikkelen van de aanpak. En dat ondanks het feit dat de student-trainers elk jaar wisselen! Wanneer de studenten of studentenorganisaties is vaak anders, waar elk jaar een nieuw bestuur begint, en waar elk jaar het wiel opnieuw uitvinden.
Verkiezingen wachten
Dat er iets zal veranderen in de "Law Student", en dat heeft invloed op de financiën van de studenten, is zeker. Hoe precies deze vorm nu, valt nog te bezien. Met de verkiezingen op komst in september, veel partijen hebben iets begrepen hun partij, maar de interpretatie hangt natuurlijk af van de regering die zal worden gevormd.
Wat studenten willen weten
Er is veel behoefte aan informatie op het gebied van:uw financiën goed line-upeen financieel plan om te studerenom voldoende inkomsten te garanderenalleen om te lenen bij DUO voor studie-gerelateerde kosten
Het is niet vanzelfsprekend dat je meteen na je afstuderen (goed betaalde) baan die zal aansluiten op je studie (niveau). En als je ook nodig hebt om uw student lening terug te betalen, is het de vraag of je genoeg geld over voor plezier te hebben, maar ook een huis te kopen.
Kick-off tijdens het off-week
Op dinsdag 14 augustus in Utrecht tijdens de jaarlijkse off-week (introductieweek voor nieuwe studenten) de kick-off meeting. In 2011 was de kick-off officieel van start gegaan door Jort Kelder. Via een informatieve uren met de titel "Van de kelder naar de top ', werden aspirant-studenten enthousiast voor' Slim studie = Geld Beheren.
Dit jaar zal (hopelijk zonnige) Wilhelminapark het woord gegeven aan de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Halbe Zijlstra. Ik ben heel benieuwd wat de studenten van zijn boodschap: "Studeren = Investeren" vindt, en als hij trekt deze dag misschien kiezers voor zijn partij, of niet!
View the original article here

No comments:

Post a Comment