Sunday 16 December 2012

Jacqueline Zuidweg zakenvrouw van het jaar 2012

Kun je met deugdelijke en betaalbare landelijke schuldhulpverlening aan zelfstandigen een bloeiend bedrijf opbouwen? Jazeker! Jacqueline Zuidweg zag in 1994 dat gat in de markt en begon toen een eenmanszaak om kleine ondernemers met financiële problemen te helpen. Zij is nu verkozen tot zakenvrouw van het jaar 2012. ...
Jacqueline Zuidweg, Zakenvrouw van het Jaar 2012, winnaar Prix Veuve Clicquot
De titel "Zakenvrouw van het Jaar" is een prestigieuze jaarlijkse prijs die een succesvolle vrouw wordt onderscheiden. De prijs wordt ook wel de Prix Veuve Clicquot "en in 2012 werd toegekend aan Jacqueline Zuidweg. De Prix Veuve Clicquot wordt uitgegeven in 15 landen en bestaat in Nederland sinds 1981.
Directeur Zuidweg & Partners
Jacqueline Zuidweg is directeur en 100% eigenaar van Zuidweg & Partners BV De missie van Zuidweg & Partners is het ontwerp en de implementatie van een hoge kwaliteit en verkrijgbaar landelijk schuld aan ondernemers en ex-ondernemers. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op deze site in het hoofdmenu onder "Zuidweg & Partners BV
Achtergrond Jacqueline Zuidweg
Jacqueline Zuidweg heeft een achtergrond Zeeland, werd geboren in Goes, en dan woonde 10 jaar in de Veluwe. Van 1983 tot 2001 in Amsterdam, Bussum en een half jaar sindsdien in Naarden. Na haar middelbare school begon Zuidweg Jacqueline (1965) in 1983 met een universitaire graad in Nederlands recht. Na zijn afstuderen in 1988 werkte ze zes jaar als advocaat bij een adviesbureau voor het MKB. Nadat er om hebben ervaren dat in Nederland is er geen betrouwbare, betaalbare, kwalitatief goede schuld voor (ex-) ondernemers waren in Nederland, startte in 1994 met het faillissement advies voor MKB-bedrijven uit de eigen bedrijfsvoering.
Inspiratie
Beide grootvaders van Jacqueline Zuidweg waren MKB-ondernemers. Een grootvader was slager en de andere contractant. Zowel haar grootmoeders hadden de broek en regelde de financiën met de familie. Dat buzz en dynamiek trok Jacqueline als een kind, en in het bijzonder de beslissing en kracht, maar ook koppigheid van haar twee grootmoeders.
De partner van Jacqueline Zuidweg is Raymond Lescrauwaet, ondernemer in het "creëren van een gezonde leef-en werkomgeving." (Www.group4wellness.com.). Sinds het begin van hun relatie, hij begeleidde haar intensief in ondernemerschap en is de drijvende kracht in de fysieke realisatie van alle kantoren (renoveren, inrichten en onderhouden).
Jacqueline Zuidweg heeft twee dochters met Raymond Lescrauwaet. Danielle en Fabiënne Lescrauwaet (respectievelijk 10 en 6 jaar). Zuidweg stelt dat het bedrijf en een gelukkkig gezien gemakkelijk te combineren met een goede planning en vooral door de juiste prioriteiten.
Zuidweg noemt haar familie een soort test van het gezinsleven in een gezonde leef-en werkomgeving. Men denkt dat gezonde lucht, licht, water, milieu materialen. Home is optimaal gerealiseerd. Op de kantoren grotendeels ook. Zelfs gezonde voeding en gefilterd water bij te dragen aan gezonde en optimaal functioneren als ondernemer.
Business is topsport
Ondernemerschap ziet eruit als Zuidweg als top, maar toch grote sportfan. Dus ze alle sport intensief sinds haar kindertijd. Op dit moment minstens 2x per week gym, loopt ze 1 of 2 keer per week hard, kan ze net als skiën in de winter en in de zomer, zoals waterskiën.
Belangrijkste thema's en prioriteiten Jacqueline Zuidweg
Haar vragen om meer erkenning voor het MKB als motor van BV Nederland stopt verbergen niet. In de komende maanden, ze noemen het dan ook duidelijk te horen op alle aanvullende communicatie locaties die ze krijgen uitgereikt omdat haar benoeming. Centraal daarbij staan ​​de volgende inhoudelijke prioriteiten:
• Er moet meer landelijke kwaliteit en betaalbare schuld beschikbaar gesteld voor (ex-) ondernemers in het bijzonder kleine en middelgrote ondernemingen zijn. In de afgelopen zeventien jaar, de inspanningen om dit als een rode draad door haar leven ging. Ze wil het op alle mogelijke manieren. Voor het starten van een bedrijf zijn er veel prikkels en hulpstoffen. Echter, als ondernemer dan in zwaar weer komt, veel minder hulp beschikbaar. Dit betreurt Jacqueline Zuidweg en ze wil gaan.
• Zuidweg Ook van groot belang is dat het taboe financiële problemen van ondernemers rond. Het is niet erg moeilijk om financieel te steunen om op te zitten. Bijvoorbeeld, is het MKB zich vooral tijdig om het alarm afgaan en om hulp te vragen. Er kunnen grotere problemen voorkomen. De professionals zoals accountants rond de KMO in financiële moeilijkheden verkeert weer zitten Zuidweg vraagt ​​dringend voor een ondernemer in financiële problemen niet direct af te schrijven.
• Het delen van kennis en ervaringen op het MKB zelf zou moeten worden aangemoedigd.
Sidelines
Naast het creëren van haar eigen bedrijf, Jacqueline Zuidweg probeert waar mogelijk in om het platteland kwaliteit schuld te verbeteren te bereiken in Nederland. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld de continue zoektocht van publiciteit en door informatie te verstrekken:
• Voormalig voorzitter van Young MKB Amsterdam
• Succesvolle lobby van gemeenten op vergoeding van de arbeidsintensieve proces zo duur schuld voor ondernemers.
• Voormalig lid van de branchevereniging NVVK
• Docent
• Een van de initiatiefnemers van de Schuld Stichting voor ondernemers in Friesland
• Redacteur van het tijdschrift Journal of Debt
• Zuidweg is een zakenpartner van Ondernemers Plaza in Amersfoort
• Presenter, oprichter en partner van het TV-programma in de Picture KMO samenwerking Duurzaam24.TV en Martijn Meima. Het programma voor en door ondernemers uit ZZP naar BV!
• Lerarencursus Wsnp (Wet schuld natuurlijke personen) van OSR
• Lid van de Rotary Club van Amsterdam - West sinds 1996
All For Children
Jacqueline Zuidweg ondersteunt haar bedrijf onder meer Anna Home in Mongolië van het All for Children Foundation. Dit is een huis voor 25 straatkinderen in Choibalsan in Mongolië. Kinderen die onder de grond overleefd rond de verwarmingsbuizen en in het leven waren om te stelen en bedelen kunnen nu naar school gaan en wonen samen in een echt huis met alles erop en eraan. Voor alle informatie en vele foto's te zien www.allforchildren.info De donaties rond de lezingen van dit jaar zal plaatsvinden in het kader van de Zakenvrouw van het Jaar gaat naar dit goede doel.
 
View the original article here

No comments:

Post a Comment