Tuesday 25 December 2012

Rentestijgingen juni niet spectaculair

De enorme daling van de spaarquote zal waarschijnlijk niet zijn ontgaan. Geheel onverwacht vorige maand stelde een aantal banken tarieven omhoog. Maar deze voordelen zijn zo minimaal dat het de vraag is of een verhuizing echt meer rendabel. We hebben de rentevoeten vergeleken in juni van 23 banken en 162 spaarrekeningen.




Rente stijgt in juni onspectaculaire
Stijgers in juni
Anadolubank, FBTO, Friesland Bank, ING, REAAL, SNS Bank en Westland Utrecht Bank hun tarieven veranderd in positieve zin. Echter, voor elke toename van de rente is meestal een daling van de rente op andere producten. In de meeste gevallen, een gemiddelde bank nog afgenomen. Het eindcijfer voor de maand juni (gemiddelde van alle rentetarieven) bedraagt ​​0,096 procent.

Belangrijke stijgers in juni:

ING: gemiddeld 0,15% (grootste stijger Green Besparing 10 jaar 0,35)
SNS Bank: gemiddeld 0,13% (grootste stijger Business Internet Sparen 0,50)
Westland Utrecht Bank: gemiddeld 0,11% (grootste winnaars Besparingen 3 en 7 jaar 0.20)
Real: gemiddeld 0,04% (grootste winnaars en Internet Savings Plus Besparingen 0,25)

kanttekeningen
Bovenaan de lijst zou moeten FBTO staan ​​met 0,2 procent op hun enige spaarproduct, maar dit wetsvoorstel, de consument niet meer open. Friesland Bank hun deposito's stegen met Rabobank, maar de overname eerder dit jaar, potentiĆ«le klanten kunnen aarzelen. ING eindigde mooi, maar de rente te wijzigen bijna dagelijks. Dat is voor de consument niet te houden.

hoogste opbrengsten
Sinds deze week is de absolute top Argenta met 2,8 procent op hun internet-spaarrekening. Hun jeugd spaarrekening in die categorie ook top 2,95 procent. Wie slim spaart, houdt de wijzigingen op de huidige spaarrekening in de gaten en vergelijkt regelmatig alle prijzen. Wie wil er op te slaan in een bank elke maand een tiende van de snelheid afsnoept? We houden de wijzigingen die u hebt een scherp oog!

View the original article here

No comments:

Post a Comment